sys-logo Slika
Kontakt telefon

+387 37 77 14 53
+387 61 80 67 37

Ovjes

DELPHI

 

Slika
Delphi je prisutan u aftermarket segmentu još od ranih 1900.-ih i danas je jedan od pet najjačih aftermarket dobavljača u svijetu. Novi identitet branda je predstavljen u listopadu 1999. zajedno sa prepoznatljivim logom.


   Ova tvrtka gradi na svojem snažnom iskustvu i nudi mješavinu dokazanih proizvoda kao i potpuno nove programe.

   Svi proizvodi su proizvedeni da odgovaraju specifikacijama i kvaliteti originalnog dijela i kao takvi su označeni Delphi žigom kao dokazom porijekla i visoke kvalitete.

   Ponuda Delphi dijelova ovjesa se sastoji od preko 3300 pozicija, uz konstantno predstavljaje novih artikala, koji su također u potpunosti obuhvaćeni TecDoc-om.

LEMFORDER

 

Slika
Kako su dijelovi ovjesa sigurnosni dijelovi svakog vozila u Lemförderu se dizajniraju, proizvode i montiraju s posebnom pozornošću.

Ovi dijelovi moraju biti na visokoj razini sigurnosti u svim situacijama u kojima se vozač tijekom vožnje može zateći. Lemförder dijelovi ovjesa iznimno su sigurni i pouzdani te ih najrespektabilniji proizvođači automobila koriste u prvoj ugradnji, čime potvrđuju da se radi o vrlo kvalitetnim proizvodima. Osim po proizvodnji visoko kvalitetnih dijelova ovjesa, Lemförder se u autoindustriji respektira i u pogledu proizvodnje gumeno-metalne robe. Osnovna funkcija gumeno-metalnih proizvoda u vozilu je povezivanje dijelova, ublažavanje vibracija, apsorbiranje zvuka, što znatno utječe na udobnost i ugodnost vožnje.

RUVILLE

 

Slika
Osnovan je prije osamdeset godina i jedna je od prvih kompanija u slobodnom i neovisnom dobavljanju rezervnih djelova.

Početkom novog tisućljeća RUVILLE postaje dijelom Schaeffler grupacije, koja objedinjuje marke poput: LUK, INA, FAG.

Više od trideset godina pokriva široki program pogonskih dijelova i djelova podvozja pod markom RUVILLE.

Skladište je smješteno u Hamburgu i broji više od 200 zaposlenika na prostoru od 8.000 kvadratnih metara. Prisutan je na svim kontinentima, u više od 100 zemalja, i opskrbljuje tržište sa preko 18.000 komponenata.

Program pokriva kompletnu pogonsku distribuciju (razvod motora), ležajeve kotača, dijelove ovjesa,..., za sva europska i azijska vozila.
0 0
Početna -- Proizvodi -- Ovjes

Brojač posjeta

Broj online korisnika: 1

Broj jedinstvenih posjeta: 29907

Ukupno pregleda: 196473

© 2020 auto-still.com. Napravljeno sa mojWeb 2.8.5 | LEFTOR