sys-logo Slika
Kontakt telefon

+387 37 77 14 53
+387 61 80 67 37

Motorna ulja

CASTROL

 

Slika
Više od 100 godina Castrol je svjetski dobavljač visokokvalitetnih ulja i maziva za automobilsku, komercijalnu i industrijsku primjenu.
Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih i tehnološki naprednih proizvoda koji se podvrgavaju dodatnim proizvodnim procedurama koje pružaju apsolutno jamstvo da je svaki proizvod najviše kvalitete. Castrol koristi isključivo najkvalitetnija bazna ulja i aditive koji imaju certifikat API. Odabir sirovina za proizvodni proces je vrlo pažljiv i rigorozan,  jer se u proizvodnji isključivo mogu naći sirovine koje imaju odgovarajuće dozvole i certifikate. Sve Castrol tvornice posjeduju certifikat TS 16949 koji jamči da Castrol proizvodi ispunjavaju najviše standarde u industriji motornih vozila.

MOBIL

 

Slika
Više od 25 godina Mobil 1 predstavlja vodeće sintetičko motorno ulje u svijetu, koje se proizvodi u skladu s najzahtjevnijim standardima kvalitete.
Zbog toga mnogi proizvođači automobila stavljaju Mobil ulje u svoja vozila prije nego što ista napuste tvornicu.  Kako bi zadovoljio najstrože zahtjeve proizvođača automobila, Mobil  koristi najkvalitetnija bazna ulja zajedno sa sustavom aditiva. Proizvedena uz korištenje visoke tehnologije, Mobil ulja su inovativni proizvodi koji značajno utječu na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okoliš i povećavaju performanse svakog motora.

TOTAL

 

Slika
U TOTAL-u su potpuno svjesni činjenice da suvremeni motori stavljaju ulje na test pri visokim temperaturama i teškim uvjetima vožnje.
Stoga je Total proizveo širok asortiman motornih ulja temeljen na naprednoj tehnologiji, koja zadovoljava potrebe svih automobila, motora ili različitih načina korištenja. 
Asortiman Total motornih ulja dobiven je iz posebno odabranih sintetičkih ili polusintetičkih baznih ulja koji omogućuju visoko stabilnu viskoznost pri visokim i niskim temperaturama. Korištenjem vozila stvara se tanki premaz ulja oko najosjetljivijih dijelova motora, čime se osigurava poboljšana zaštita od trošenja, a povećava učinak i pod najtežim uvjetima vožnje. 
Univerzalna mješavina deterdžentskih i disperzivnih aditiva održava motor čistim, a time daje i garanciju za izvanredan učinak i dugi životni vijek motora. Nadalje, aditivi pridonose smanjenoj potrošnji ulja i čistoći ispušnih plinova. Razvijena i proizvedena u suradnji s priznatim auto proizvođačima  kao što su Peugeot i Citroen i u skladu s najzahtjevnijim standardima kvalitete ulja (ACEA, API, SAE..), TOTAL ulja efikasno štite motor od trošenja, olakšavaju prijenos snage i mijenjanje brzina.
Proizvedena uz korištenje visoke tehnologije, TOTAL ulja su inovativni proizvodi koji značajno utječu na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okoliš i povećavaju performanse svakog motora.

ELF

 

Slika
ELF ulja povećavaju performanse vozila tako što učinkovito štite i produljuju radni vijek svakog motora.
ELF je dobavljač ulja za najveća i najprestižnija auto-moto natjecanja ( Formula 1, Moto GP, Paris Dakar i dr.),  jer je prepoznat kao ekspert koji kontinuirano ulaže u razvoj novih tehnologija za proizvodnju visoko kvalitetnih sintetičkih ulja za današnja moderna i zahtjevna vozila.
ELF ulja su savršeno prilagodljiva za sve vrste motora, a pri tom ispunjavaju uvjete najzahtjevnijih međunarodnih standarda kvalitete ulja (API, ACEA, SAE...). U svojoj raznovrsnoj ponudi ELF nudi motorna ulja za benzinske i diesel motore te sintetička maziva za sve benzinske motore.

SELENIA

 

Slika
Za pravilno i dugotrajno funkcioniranje Alfa, Fiat i Lancia motora, iznimno je važno koristiti Selenia motorno ulje, jer maksimalno udovoljava specifičnim zahtjevima motora navedenih modela automobila.
Njegova sintetska formulacija nadilazi međunarodne specifikacije, maksimalno povećavajući performanse motora i njegovu zaštitu. Zbog vrhunske kvalitete baznog ulja i aditiva te pravilne ravnoteže svih sastojaka, Selenia ulje je maksimalno učinkovito bilo da se koristi kod naprednih motora s izravnim ubrizgavanjem, motora s više ventila ili kod turbo motora. Njegovi jedinstveni sastojci učinkovito smanjuju trenje i potrošnju goriva između dva intervala izmjene ulja.

PLATIN

 

Slika
I.G.A.T je kompanija osnovana od strane stručnjaka koji su kombinovali svoja znanja o proizvodnji i razvoju ulja visokog kvaliteta i dodataka za različitu primenu. I.G.A.T je prva nemačka kompanija koja je u mogućnosti da snabde svoje klijente najširim spektrom aditiva, maziva, industrijskih ulja i ulja za automobile.

Fabrika IGAT-a nalazi se u jugozapadnoj Nemačkoj blizu centralnih industrijskih zona i uključuje laboratorije, magacine, opremu za proizvodnju I moderne mašine za pakovanje. Kontrolisan od strane DIN ISO EN 9001:2000, IGAT garantuje odličan kvalitet proizvoda. Odličan standard kvaliteta je na osnovi menadžera i inženjera proizvoda visokog kvaliteta koji obezbeđuju primenu ulja i pomažu klijentima pri svakom izboru.

Ulja i dodaci marke IGAT su takvog kvaliteta koja ispunjavaju najviše međunarodne standarde, čak i API, ACEA kao i mnoštvo OEM specifikacija. 

Bez obzira da li je u pitanju najmanji motor ili najveći kamion, da li je arktička zima ili pustinjska vrućina, IGAT je tu sa svojim odgovarajućim proizvodom. 
0 0
Početna -- Proizvodi -- Motorna ulja

Brojač posjeta

Broj online korisnika: 1

Broj jedinstvenih posjeta: 29907

Ukupno pregleda: 196464

© 2020 auto-still.com. Napravljeno sa mojWeb 2.8.5 | LEFTOR