sys-logo Slika
Kontakt telefon

+387 37 77 14 53
+387 61 80 67 37

Kvačila - zamajci

LUK KVAČILA

 

Slika
Spada pod tvrtku Schaeffler, odnosno grupaciju proizvoda pod tom tvrtkom. Sa proizvodnjom su započeli 1965. godine kada su i osnovani.

Kao tvrtka koja je isto tako prisutna u prvim ugradnjama proizvođača vozila, zaslužna je za novu tehnologiju ublažavanja vibracija rada motora, te su prva tvrka koja je napravila zamašnjak podijeljene mase (odnosno dvomaseni ili još plivajući zamašnjak - DMF. DualMass Flywheel).O zamašnjacima više pod temom zamašnjaci.

LUK RepSet linija proizvoda je kompletna gama setova kvačila za osobna i laka teretna vozila, te podliježu rigoroznim testovima na svakom koraku proizvodnog procesa, te sadržaj reparaturnih setova (što i jest značenje RepSet, nije značenje "repariranih setova") najčešće obuhvaća: lamelu, potisnu ploču i potisni ležaj.

Osim navedenih dijelova u RepSetovima, LUK također u svom prodajnom asortimanu ima: pilot ležajeve radilice kod kvačila (igličasti i kuglični), te glavne i pomoćne cilindre kvačila.

SACHS

 

Slika
Uspjeh branda Sachs baziran je na beskompromisnoj inovativnosti koja je kombinirana s najvišom ekspertizom u razvoju i proizvodnji kvačila i amortizera, i najvećom mogućom kvalitetom.
Sachs je robna marka tvrtke ZF koja postoji već više od 100 godina, i jedan je od najvećih dobavljača kvačila za automobilsku industriju s ukupnim godišnjim prometom od 12,9 milijardi eura. S više od 70.000 zaposlenih širom svijeta, tvrtka opskrbljuje proizvođače vozila kao i slobodno tržište zamjenskih dijelova. Kvačilo omogućava udobno pokretanje vozila iz stanja mirovanja i zaustavlja prijenos snage od motora do dijelova za transmisiju u trenutku mijenjanja brzina ili kad je vozilo u praznom hodu.  Kako je kvačilo spona između motora i dijelova za prijenos snage i vrlo važan sigurnosni dio svakog automobila, Sachs kvačila su razvijena tako da garantiraju pouzdan prijenos snage i mijenjanje brzina bez poteškoća. Kvačilo se uglavnom sastoji od lamele, korpe i potisnog ležaja, iako ima i različitih konstrukcija kvačila ovisno o potrebama aplikacija. Svi dijelovi kvačila su usklađeni tako dosegnu isti radni vijek. U slučaju da se neki od dijelova pokvari, obvezno se sugerira promjena kompletnog kvačila. Iz tog razloga, Sachs je kreirao idealno rješenje s velikim asortimanom setova kvačila, koji uključuju i mast za lakšu ugradnju. Sachs kvačila su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu autodijelova zbog svoje iznimne kvalitete i dugog vijeka trajnosti, što potvrđuje i informacija da 35 000 kvačila i 16 000 potisnih ležajeva napušta tvrtku svaki dan. Ti dijelovi su dostupni u više od 5000 varijanti u kvaliteti originalne opreme.

-SACHS set kvačila (kuplunga) Sastoji se od potisne ploče, lamele i potisnog ležaja, te je optimalno rješenje kod zamjene dotrajalog.

-SACHS Power clutch je Jaka kvačilo za osobno vozilo. Spojka velikog učinka za optimalni prijenos snage, stabilna i kod posebnih zahtjeva.

-SACHS kvačilo za osobna vozila dizajnirana je za sve uvjete primjene, Sachs ima optimalno odgovarajuću spojku za osobna vozila - u kvaliteti prve ugradnje. Tehnički je dobro izrađena i provjerena milijun puta.

-SACHS kvačilo za komercijalna vozila - glavne su joj odlike dugi vijek trajanja: funkcionira sigurno, također i kod najvećeg opterećenja.


-SACHS kvačilo za tegljače prodaje se u verziji sa Lamelom spojke sa i bez prigušivača vibracija kao i potisne ploče s tanjurastom oprugom i dva neovisna potisna sistema. Jedan za kvačilo, a jedan za pogon preko vratila.
 
-SACHS kvačilo i zamajac sa dvije mase - za osobni i kamionski program - rješenje za ublažavanje neravnomjernosti rada motora nove generacije.

Rješenje za nove generacije motora (norma: eco-4, eco-5) koje neravnomjernost rada motora ne prenosi vibracije na kutiju mjenjača. Ovaj sistem kvačila čini vožnju ugodnijom, smanjuje potrošnju te te prigušuje vibracije kroz sve brzine motora.

VALEO

 

Slika
Od 1923. godine francuska tvrtka Valeo, u ulozi proizvođača visokokvalitetnih auto komponenti, daje značajan doprinos razvoju automobilske industrije.

Valeo je fokusiran na razvoj inovativnih tehnologija, pomoću kojih razvija najsuvremenija rješenja za vrlo zahtjevnu automobilsku industriju. Svi Valeo proizvodi udovoljavaju najvišim standardima kvalitete, zbog toga je ovaj prozvođač često prisutan u prvoj ugradnji najpoznatijih svjetskih proizvođača automobila. Tome u prilog idu i statistike prema kojima  je svaki drugi automobil u Europi i svaki treći u svijetu  u prvoj ugradnji opremljen Valeo proizvodom.
Sa  svojih 129 tvornica širom svijeta, 70 000 zaposlenih,  65 Centara za istraživanje i razvoj i 9 distributivnih centara, Valeo uspješno servisira svjetsko tržište autodijelova i opreme.

Valeo nudi velik program auto opreme i rezervnih dijelova za osobna vozila:

-spojke
-metlice brisača
-svjetlosna oprema
-alternatori i elektropokretači
-elektronika
-kočnice
-dijelovi sustava paljenja
-dijelovi sustava hlađenja motora i klime
0 0
Početna -- Proizvodi -- Kvačila

Brojač posjeta

Broj online korisnika: 2

Broj jedinstvenih posjeta: 29907

Ukupno pregleda: 196483

© 2020 auto-still.com. Napravljeno sa mojWeb 2.8.5 | LEFTOR