sys-logo Slika
Kontakt telefon

+387 37 77 14 53
+387 61 80 67 37

Kočioni sistemi

ATE

 

Slika
Premium kvalitet i inovativne tehnologije kao i 100-godišnje iskustvo jesu ključne reference brenda ATE. ATE je pionir tehničkih inovacija, bez kojih se automobili ne mogu ni zamisliti. Između ostalog pronalazači su hidraulične kočnice i razvojni partneri za kočione sisteme. 

Originalni ATE kvalitet nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer obezbeđuje optimalan način kočenja. Inovacija u oblasti primene zaštinih slojeva na delovima predstavlja brigu i maksimalnu posvećenost proizvođača. ATE  - lider u oblasti kontrole kočenja i kočnica u preko 75 zemalja širom sveta! 

Program obuhvata visoko kvalitetne komponente delova kočnice i hidrauličnih komponenti. Kočione pločice i diskovi, kao i kočioni cilindri i glavni kočioni cilindri, kočioni busteri i creva, dopunjeni elektronskim komponentama čine sistem koji impresionira maksimalnim usporavanjem! Specijalni alati i opreme za testiranje zaokružuju asortiman ATE, kako bi u potpunosti ovaj proizvođač podržao servisere i olakšao svakodnevni rad. 

“Kvalitet naših proizvoda ubeđuje servisere, krajnje korisnike, i naravno proizvođače motornih vozila”.

Proizvodi  ATE su prvi izbor za originalnu opremu. Korišćenje 160 različitih mešavina materijala za kočione pločice, uvek u skladu sa kvalitetima serije dovodi ovog proizvođača na najviši rang, obzirom da drugi proizvođači obično koristite samo četiri ili pet različitih mešavina. Kao rezultat celokupne poslovne strategije ATE je na vodećoj poziciji u aftermarketu: Broj 1 u Nemačkoj sa tržišnim učešćem od preko 30%, broj 2 u Evropi, i širom sveta jedan od prvih deset.

Kablovi disk pločica
Kočioni diskovi
Pakne
Set opruga pakni
Doboši
Kočiona creva
Sajle
Kočione čeljusti
Senzori abs
Hidraulika (cilindri, kvačila, glavni kočioni cilindri, cilindri točkova)
Kočiona tečnost

DELPHI

 

Slika
Tvrtka Delphi prisutna je na tržištu autodijelova još od 1900-te godine i danas je jedna od 5 najrespektabilnijih svjetskih tvrtki u pogledu proizvodnje i distribucije autodijelova.
U proizvodnji kočionog programa i dijelova ovjesa ova tvrtka je tržišni lider. Delphi u svom proizvodnom programu ima cjelokupan asortiman kočionih sustava. Svaki pojedinačan proizvod iz ovog programa proizvodi se na modernim strojevima gdje se koristi vrhunska tehnologija. Ovim se postiže visok stupanj kvalitete i odlična izvedba koju kupci očekuju od Delphi proizvoda. 

Kao kritične točke sigurnosti svakog vozila, dijelovi ovjesa sastoje se od brojnih komponenti i predstavljaju važan dio svakog modernog vozila. Stoga se u tvrtki Delphi s velikom pozornošću pristupa proizvodnji ovih proizvoda koji, osim što su kritični elementi sigurnosti, izravno utječu na efektivnost i ekonomičnost vožnje svakog vozila. Delphi godišnje proizvodi više od milijun dijelova ovjesa koji zbog raznolikosti asortimana pokrivaju sva europska i azijska vozila. Svi proizvodi s naznakom Delphi dizajnirani su i proizvedeni prema originalnoj specifikaciji ili su ekvivalent istoj.

TEXTAR

 

Slika
Textar je najveći europski proizvođač prve ugradnje disk pločica i obloga. Svaki treći automobil u Europi vozi na Textarovim disk pločicama, te u 70% teretnih vozila Textar je u prvoj ugradnji kočnih obloga.

Textar je vodeći član grupacije TMD FRICTION,  jedne od najvećih svjetskih proizvođača kočnih obloga i disk pločica sa sjedištem u Leverkusenu, Njemačka.

Textar je u prvoj ugradnji disk pločica u sljedećim autima: Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Brilliance, Buggati, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Proton, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Smart, Škoda, Ssangyong, Suzuki, Toyota, Volkswagen (VW), Volvo i dr.

Također je u prvoj ugradnji disk pločica i kočnih obloga kod sljedećih teretnih vozila: BPW, DAF, Dennis Bus, Evo Bus, Frueahauf, Ikarus, Irisbus, Iveco, Kamaz, Kassbohrer, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Renault, ROR, SAF, Scania, Trailor, Van Hool, Volkswagen, Volvo i dr.


Iz ponude Textar programa izdvajamo:

Disk pločice
Pakne (kočne obloge)
Kočni diskovi
Kočni bubnjevi
Kočni dodaci
Kočni kablovi
Kočno ulje
Pribor za kočnice (mast i sprej za kočnice) i dr.
0 0
Početna -- Proizvodi -- Kočioni sistemi

Brojač posjeta

Broj online korisnika: 1

Broj jedinstvenih posjeta: 29907

Ukupno pregleda: 196475

© 2020 auto-still.com. Napravljeno sa mojWeb 2.8.5 | LEFTOR