sys-logo Slika
Kontakt telefon

+387 37 77 14 53
+387 61 80 67 37

Filteri

MAHLE

 

Slika
Kao razvojni partner u međunarodnoj automobilskoj i motornoj industriji i kao jedan o 3 najveća sustavna dobavljača, Mahle danas ne samo da je prisutan u svakom drugom vozilu nego i na auto-utrkama (Formula 1 i 24h utrke Le Mans), gdje natjecatelji opremljeni s Mahle proizvodima među prvima stižu na cilj.
Ova iskustva iz motor-sporta Mahle prenosi u serijsku proizvodnju zbog čega razvija vrhunske proizvode koji se mogu naći na skoro svim modelima vozila. Više od 140 poznatih proizvođača motora i vozila opremaju svoje motore s Mahle motornim dijelovima i filterima kao standardnom opremom. Najveća kompetencija tvrtke Mahle je unutarnje sagorijevanje motora i njegovo neposredno okruženje.
 
U osam Mahle centara za istraživanje i razvoj uposleno je više od 2500 inženjera kako bi razvili najinteligentnija rješenja za motore. Spomenuti inženjeri razvijaju inovativne proizvode koji se proizvode u jednoj od 110 tvornica s 48000 uposlenih.

U svaki svoj proizvod Mahle ugrađuje prije svega kvalitetu što potvrđuju i certifikati najpoznatijih proizvođača automobila i renomiranih certifikacijskih kuća.  Mahle također ima dugu tradiciju u proizvodnji filtera, jer je odavno prepoznao koliko je važno optimalno funkcioniranje filtera za cirkulaciju zraka i tekućina u motoru, tako da efikasno sagorijevanje zahtjeva dobru filtraciju. Pošto je za zdravlje ljudi vrlo bitan čist zrak, u tvrtki Mahle se s velikom pozornosti pristupa razvoju i proizvodnji filtera kabine (klime). Zajednička karakteristika svim Mahle filterima je da imaju visoku efikasnost u zaštiti ljudi, motora i okoliša. Postprodajno tržište-aftermarket ima pristup cjelovitom programu motornih dijelova i filtera u kvaliteti prve ugradnje. Jedina razlika između Mahle originalnih i zamjenskih dijelova je pakiranje.

FILTRON

 

Slika
Wix-Filtron jedna je od najvećih i najmodernijih poljsko-američkih joint venture tvrtki specijaliziranih za proizvodnju i distribuciju filtera ulja, filtera zraka, filtera goriva, filtera kabine, hidrauličkih i industrijskih filtera pod robnom markom Filtron.
U ponudi Filtron ima oko 2300 vrsta filtera originalne kvalitete za sve modele vozila, a godišnjom proizvodnjom od 58 milijuna filtera drže 42 % poljskog tržišta filtera.  
Ispunjavajući striktne zahtjeve tržišta Filtron osigurava vrhunsku kvalitetu u proizvodnji filtera. Uz pomoć implementiranja sustava kvalitete ISO/TS 16949 (sustav kvalitete koji se odnosi na prvu ugradnju) i  ISO 14001 (sustav kvalitete koji se odnosi na zaštitu okoliša) u svoje poslovanje tvrtka Wix Filtron  postala je ozbiljan partner kako vodećim proizvođačima automobila za prvu ugradnju (Volkswagen, General Motors, Ford, Seat, Fiat, Land Rover itd.), tako i ovlaštenim servisima na tržištu  rezervnih autodijelova.
0 0
Početna -- Proizvodi -- Filteri

Brojač posjeta

Broj online korisnika: 1

Broj jedinstvenih posjeta: 30419

Ukupno pregleda: 200017

© 2020 auto-still.com. Napravljeno sa mojWeb 2.9.1 | LEFTOR