sys-logo Slika
Kontakt telefon

+387 37 77 14 53
+387 61 80 67 37

Amortizeri

SACHS

 

Slika
Veliko i sveobuhvatno iskustvo u oblastima ogibljenja i pogona, kao i činjenica da je SACHS priznat dobavljac vodecih proizvodaca motornih vozila širom svijeta i njihov aktivan partner u razvoju novih vozila, ide u korist i tržištu rezervnim dijelovima.

Za više od 98% registrovanih vozila u zapadnoj Evropi SACHS nudi odgovarajuce amortizere i kvacila na tržištu rezervnim dijelovima. Uz osnovne komponente cjelokupna ponuda se upotpunjuje i visokokvalitetnim dijelovima koji se ugraduju uz amortizere i kvacila, a sve u cilju ponude komletnog i uskladenog programa od istog dobavljaca.

Proizvodni program SACHS-ovih amortizera dijeli se na

- osnovni program
- vrhunski program
- specijalni program

Osnovni Program SACHS SUPER TOURING sadrži amortizere u vec poznatom Sachs kvalitetu za pristupacnu cijenu. Ovi amortizeri su konstrukciono identicni sa amortizerima koji se ugraduju kao prva ugradnja u odgovarajuce vozilo. Ovi amortizeri vam obezbjeduju sigurnost u vožnji, pouzdanost i dug period upotrebe. Proizvode se za skoro sva zapasna evropska vozila.

Vrhunski program SACHS ADVANTAGE nudi alternativu svima koji imaju visoke zahtijeve na svim putevima. Korištenjem najnovijih tehnologija, kao npr. tehnologije nitivanja, amortizer se optimalno posešava prema odgovarajucem vozilu. Posebno podešene sile u amortizeru doprinose dodatnoj upravljivosti i stabilnosti vozila. Proizvode se skoro za sva zapadno evropska vozila do deset godina starosti.

Specijalni program SACHS UNLIMITED nudi posebna riješenja za posebne zahtijeve, npr. komplete za spuštanje vozila, amortizere za teretna vozila ili amortizere sa automatskom regulacijom visine vozila.
Slika 57
0 0
Početna -- Proizvodi -- Amortizeri

Brojač posjeta

Broj online korisnika: 2

Broj jedinstvenih posjeta: 29907

Ukupno pregleda: 196463

© 2020 auto-still.com. Napravljeno sa mojWeb 2.8.5 | LEFTOR